Selecteer een pagina

Portfolio

Reclame Campagne Defensie

Een mooie online campagne commercial mogen doen voor defensie. Deze was in opdracht van Moederanne casting.

Wehkamp reclame

In een leuke kerst commercial van de WEHKAMP mogen spelen. Deze commercial heb ik in opdracht van Dutch casting agency mogen doen.

HKU “Wachtwater”

Ik heb de rol van Allard mogen vertolken in de theatervoorstelling ‘Wachtwater’. Eind 2019 ben ik dit project aangegaan en het eindigde eind november 2020. Een super leuke en interessante voorstelling over een ruimte tussen leven en dood. Wat het maakproces van Wachtwater zo bijzonder maakt is de inbreng van zowel maker als speler. Het eindproduct is uiteindelijk van iedereen. Hierin is het de uitdaging om inbreng en inhoud samen te voegen in één geheel. Zie het als een kleurplaat, waarbij de makers tekenen en de spelers kleuren. De ontwerpfase en research periode is om die reden een van de belangrijkste fases in het proces. In het geval van Wachtwater is dit de thematiek en een grove verhaallijn. De spelers hebben hier op verder geborduurd, door middel van schrijf- en improvisatie opdrachten. Pas na deze fase is de tekst geschreven. Naast de makers van Wachtwater hebben de spelers dus ook een enorm aandeel gehad in het maken van de miniserie.

Paralysis “The Dark Knight”

Het betreft een challenge van Hans zimmer. Hans Zimmer maakt de muziek van heel veel bekende speelfilms. De gene die de beste short film op zijn muziek maakt, word de officiele videoclip van die muziek. Wij hebben de muziek van batman ‘The dark knight’ gekozen en gaat over een jongen die vastzit in zijn slaapverlammingen (dromen).
#EnterTheWorldOfHansZimmer

Shortfilm 56/4

56/4. Een fictie shortfilm gemaakt door studenten van de ‘Dutch Filmers Academy’. Na een auditie te hebben gedaan voor deze film, ben ik gecast voor de hoofdrol genaamd ‘Paul’. De film gaat over Paul en Naomi (broer en zus). Naomi gelooft in god en Paul eigenlijk niet zo. Tijdens een autorit vind er plots een terreur aanval plaats en vallen daarbij een aantal dode, waaronder een vriendinnetje van Naomi. Paul ziet zijn zus bidden en vlak daarna word zij ook neergeschoten. Gelukkig blijkt alles mee te vallen. Er volgt later een herdenkingsdienst. Paul begint in te zien dat het dus toch wel belangrijk is om voor elke dag dankbaar te zijn en begint ook te geloven.

Bedrijfsvideo Youngorange

Samen met het bedrijf ‘Meshr’, hebben wij een mooie promotie film gemaakt voor het bedrijf ‘ YoungOrange’. Ik heb hier de rol van Mitch gespeeld. Een jonge IT medewerker, die alles en iedereen op het werk weet te helpen.

Eindvoorstelling Freaky Minds

12 en 13 juni was mijn eindvoorstelling van het eerste jaar opleiding ROC Academie voor theaterperformance. Deze voorstelling had als thema: ‘Freaky minds’, het ging over een inrichting genaamd: ‘De komeet’. In inrichting ‘de komeet ’zijn er allemaal gekke patiënten met ieder een verschillende fantasie.

Lees Meer…

HKU – Theaterstuk ICARUS

In November 2018 heb ik een auditie mogen doen voor studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Deze studenten gaan namelijk hun eigen voorstelling maken en daar zochten zij acteurs voor. De keuze is gelukkig op mij gevallen. De komende weken wordt het een kwestie van hard aan de bak met repeteren en dan eind januari 2019, de eindpresentatie.

Lees Meer…

Promotiemateriaal ALDI

Ik heb promotie materiaal mogen maken voor supermarkt de ‘ALDI’. Hierbij werden korte fragmenten gefilmd waarin ik taken uitleg die je als ‘verkoopmedewerker’ daar moet kunnen. Deze filmpjes worden gebruikt, als potentiele medewerkers online willen solliciteren. Ook zijn er foto’s van mij gemaakt om op flyers, posters etc. te gebruiken. 

Voor video of foto materiaal, klik hier!

Interview met Feijenoord spelers

Voor Dutch Casting Agency heb ik al leuke opdrachten mogen doen. Zo heb ik een interview mogen houden met Boëtius. Lex Immers was degene die in mijn oor vertelde wat ik moest vragen.

Ook zo benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk snel de video…

Theatergroep F!ES

Sinds dat ik mij heb opgegeven voor een creatieve wedstrijd genaamd ‘kunstbende’ in de categorie theater, heb ik samen met nog 3 vrienden een theatergroepje opgericht: ‘F!ES’. Samen met de jongens van F!ES willen wij ons droom als theatergroep waarmaken, optreden in de grote zalen!

Kijk hiernaast voor een korte introductie van F!ES.

Wil jij meer weten van F!ES? Ga dan naar de website: www.fies.nu

Acteren bij Zappmissie live

Wederom van Dutch Casting Agency een leuke acteer opdracht. Ik mocht in een aflevering van Zappmissie live acteren.

Ook zo benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk snel de video…

Deel 1

STEMACTEREN

Nickelodeon serie Game Shakers , stem van Hudson

Nickelodeon serie School of Rock, stem van Lawrence

Film “Mijn Dino en Ik “, stem van Jake

Film “Julius in Winterland”, stem van Joris

Film “Trio –  De Jacht op een legendarische schat”, stem van Lars

THEATER “Wel Winnen Hé!

In 2012/2013 meegespeeld in de theatervoorstelling “Wel winnen hé” in de rol van Mathijs, waar een trainer gevolgd wordt / coach Bas, die zijn uiterste best doet zijn sporters zo goed mogelijk te begeleiden. En voorzitter Ewald, die Bas (gevraagd en ongevraagd) advies geeft.
Ook is Bas te zien met zijn beide kinderen, die op een individuele sport en een teamsport zitten: de 8-jarige Mathijs (ik dus) en de 13-jarige Sander.

Musical “Pluk van de Petteflet”

In 2014/2015 heb ik de hoofdrol gespeeld in de musical “Pluk van de petteflet”. We zijn het hele land doorgereisd en heel veel theaters bezocht. Tevens ben ik in de uitzending geweest van DWDD waarin ik geinterviewd werd door Matthijs van Nieuwkerk. Ben je benieuwd naar het interview, zie Interview DWDD!

Ook zo benieuwd hoe de musical eruit zag? Bekijk een korte impressie…

MUSICAL “Anastasia – Fanwork”!

In 2012 Anastasia de musical in opdracht van Fanwork musicalschool