Selecteer een pagina

Portfolio

Reclame Campagne Defensie

Justin heeft een mooie online campagne commercial mogen doen voor defensie. Deze was in opdracht van Moederanne casting.

Wehkamp reclame

Justin heeft in een leuke kerst commercial van de WEHKAMP mogen spelen. Deze commercial heeft hij in opdracht van Dutch casting agency mogen doen.

HKU “Wachtwater”

Justin heeft de rol van Allard mogen vertolken in de theatervoorstelling ‘Wachtwater’. Eind 2019 is Justin dit project aangegaan en het eindigde eind november 2020. Een super leuke en interessante voorstelling over een ruimte tussen leven en dood. Wat het maakproces van Wachtwater zo bijzonder maakt is de inbreng van zowel maker als speler. Het eindproduct is uiteindelijk van iedereen. Hierin is het de uitdaging om inbreng en inhoud samen te voegen in één geheel. Zie het als een kleurplaat, waarbij de makers tekenen en de spelers kleuren. De ontwerpfase en research periode is om die reden een van de belangrijkste fases in het proces. In het geval van Wachtwater is dit de thematiek en een grove verhaallijn. De spelers hebben hier op verder geborduurd, door middel van schrijf- en improvisatie opdrachten. Pas na deze fase is de tekst geschreven. Naast de makers van Wachtwater hebben de spelers dus ook een enorm aandeel gehad in het maken van de miniserie.

Paralysis “The Dark Knight”

Het betreft een challenge van Hans zimmer. Hans Zimmer maakt de muziek van heel veel bekende speelfilms. De gene die de beste short film op zijn muziek maakt, word de officiele videoclip van die muziek. Wij hebben de muziek van batman ‘The dark knight’ gekozen en gaat over een jongen die vastzit in zijn slaapverlammingen (dromen).
#EnterTheWorldOfHansZimmer

Shortfilm 56/4

56/4. Een fictie shortfilm gemaakt door studenten van de ‘Dutch Filmers Academy’. Na een auditie te hebben gedaan voor deze film, is Justin gecast voor de hoofdrol genaamd ‘Paul’. De film gaat over Paul en Naomi (broer en zus). Naomi gelooft in god en Paul eigenlijk niet zo. Tijdens een autorit vind er plots een terreur aanval plaats en vallen daarbij een aantal dode, waaronder een vriendinnetje van Naomi. Paul ziet zijn zus bidden en vlak daarna word zij ook neergeschoten. Gelukkig blijkt alles mee te vallen. Er volgt later een herdenkingsdienst. Paul begint in te zien dat het dus toch wel belangrijk is om voor elke dag dankbaar te zijn en begint ook te geloven.

Bedrijfsvideo Youngorange

Samen met het bedrijf ‘Meshr’, heeft Justin een mooie promotie film gemaakt voor het bedrijf ‘ YoungOrange’. Hij heeft hier de rol van Mitch gespeeld. Een jonge IT medewerker, die alles en iedereen op het werk weet te helpen.

Eindvoorstelling Freaky Minds

12 en 13 juni was de eindvoorstelling van Justin van het eerste jaar opleiding ROC Academie voor theaterperformance. Deze voorstelling had als thema: ‘Freaky minds’, het ging over een inrichting genaamd: ‘De komeet’. In inrichting ‘de komeet ’zijn er allemaal gekke patiënten met ieder een verschillende fantasie.

Lees Meer…

HKU – Theaterstuk ICARUS

In November 2018 heeft Justin een auditie mogen doen voor studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Deze studenten gaan namelijk hun eigen voorstelling maken en daar zochten zij acteurs voor. De keuze is gelukkig op Justin gevallen. De komende weken wordt het een kwestie van hard aan de bak met repeteren en dan eind januari 2019, de eindpresentatie.

Lees Meer…

Promotiemateriaal ALDI

Justin heeft promotie materiaal mogen maken voor supermarkt de ‘ALDI’. Hierbij werden korte fragmenten gefilmd waarin Justin taken uitlegt die je als ‘verkoopmedewerker’ daar moet kunnen. Deze filmpjes worden gebruikt als potentiele medewerkers online willen solliciteren. Ook zijn er foto’s van Justin gemaakt om op flyers, posters etc. te gebruiken. 

Voor video of foto materiaal, klik hier!

Interview met Feijenoord spelers

Voor Dutch Casting Agency heeft Justin al leuke opdrachten mogen doen. Zo heeft Justin een interview mogen houden met Boëtius. Lex Immers was degene die in het oor van Justin vertelde wat hij moest vragen.

Ook zo benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk snel de video…

Theatergroep F!ES

Sinds Justin zich heeft opgegeven voor een creatieve wedstrijd genaamd ‘kunstbende’ in de categorie theater, heeft hij  samen met nog 3 vrienden een theatergroepje opgericht: ‘F!ES’. Samen met de jongens van F!ES willen zij hun droom als theatergroep waarmaken, optreden in de grote zalen!

Kijk hiernaast voor een korte introductie van F!ES.

Wil jij meer weten van F!ES? Ga dan naar de website: www.fies.nu

Acteren bij Zappmissie live

Wederom van Dutch Casting Agency een leuke acteer opdracht. Justin mocht in een aflevering van Zappmissie live acteren.

Ook zo benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk snel de video…

Deel 1

STEMACTEREN

Justin is vanaf zijn 11e tevens ook stemacteur. Hij heeft films, games en series mogen nasynchroniseren voor onder andere NETFLIX, Nickelodeon en NPO.
Onderstaand een aantal rollen die Justin onder andere heeft ingesproken:

Justin Swagerman - Game Shakers

Serie: Game Shakers
Rol: Hudson
Zender: Nickelodeon

Justin Swagerman - A week away

Film: A week away
Rol: Sean
Zender: NETFLIX

Justin Swagerman - Paw Patrol

Serie: Paw Patrol
Rol: Duke
Zender: NETFLIX/Nickelodeon

Justin Swagerman - School of Rock

Serie: School of Rock
Rol: Lawrence
Zender: Nickelodeon

Justin Swagerman - Alvin and the Chipmunks

Serie: Alvin and the chipmunks
Rol: Kevin
Zender: NETFLIX/Nickelodeon

Justin Swagerman - Maverix

Serie: Maverix
Rol: Richie
Zender: NETFLIX

Justin Swagerman - Concrete Genie

Game: Concrete Genie
Rol: Ash
Console: PS4

THEATER “Wel Winnen Hé!

In 2012/2013 heeft Justin meegespeeld in de theatervoorstelling “Wel winnen hé” in de rol van Mathijs, waar een trainer gevolgd wordt / coach Bas, die zijn uiterste best doet zijn sporters zo goed mogelijk te begeleiden. En voorzitter Ewald, die Bas (gevraagd en ongevraagd) advies geeft.
Ook is Bas te zien met zijn beide kinderen, die op een individuele sport en een teamsport zitten: de 8-jarige Mathijs (ik dus) en de 13-jarige Sander.

Musical “Pluk van de Petteflet”

In 2014/2015 heeft Justin de hoofdrol gespeeld in de musical “Pluk van de petteflet”. Justin is het hele land doorgereisd en heeft heel veel theaters bezocht. Tevens is Justin in de uitzending geweest van DWDD waarin hij geinterviewd werd door Matthijs van Nieuwkerk. Ben je benieuwd naar het interview, zie Interview DWDD!

Ook zo benieuwd hoe de musical eruit zag? Bekijk een korte impressie…

MUSICAL “Anastasia – Fanwork”!

In 2012 Anastasia de musical in opdracht van Fanwork musicalschool